Van Dale

Van Dale til billige priser

Det kan hurtigt blive dyrt at fylde garderoben op med modetøj fra alle de kendte mærker. Heldigvis findes undtagelser som Van Dale, der designer spændende og anderledes modetøj til fornuftige og overkommelige priser.
Van Dale er kendt for at producere kvalitetstøj i klassiske snit med ungdommelige og originale designs. Sortimentet af drenge- og herretøj fra Van Dale består af alt lige fra cardigans og strik til skjorter og t-shirts.

Van Dale appellerer til de modebevidste

Modetøj fra Van Dale er altid i et unikt design, der appellerer til den modebevidste mand, der både ønsker og sætter pris på nytænkning samt personlig stil.

 

Blowfish producerer sko

Blowfish er et amerikansk mærke, der producerer modesko til alle friske piger. Blowfish er et verdensomspændende brand, der er anerkendt for innovative designs samt kvalitet i topklasse. Mærket designer unikke modesko der understreger den individuelle stil.
Blowfish har et sortiment der består af alt lige fra støvler og sandaler til helt almindelige sko der aldrig bliver ordinære.

Blowfish har fokus på detaljen

Blowfish lægger vægt på aldrig at designe to par sko, der ligner hinanden. Derfor har mærket stor fokus på de enkelte detaljer og den personlige stil. Blowfish appellerer primært til teenagepiger, der ønsker noget anderledes, end hvad alle andre har.
Blowfish er billige modesko
Blowfish fremstiller alle deres sko af lokale materialer, så prisen altid holdes nede for forbrugeren. Blowfish er svaret på billig mode, uden at det bliver gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. I mange forretninger samt på internettet kan man finde gode tilbud på modesko fra Blowfish.