Funktioner ved Hosted Exchange

Funktioner ved Hosted Exchange

Det at uploade sin kalender, kontaktbog og mail på en Hosted Exchange server medbringer en løsninger funktioner, som du og din virksomhed kan drage nytte af.

Arbejd alle steder, når du vælger denne form for løsning i forhold til håndtering af kalender, mail og kontakter. Det giver en frihed, som få andre løsninger tilbyder. Du kan skrive i din kalender forretningsmøder og andre aftaler, som straks bliver pushet til Clouden, hvorfra det efterfølgende opdateret på andre enheder, som er blevet tilføjet til den pågældende Exchange Server. Det kan være andre ansattes computere, mobiltelefoner eller tablets, hvis det skulle være. Det betyder bare, at du ikke skal bekymre dig over, om dine enheder nu også er opdateret, for det klarer de selv automatisk. En smart løsning, som sparer tid og ressourcer for dig, din virksomhed og de ansatte.

Derudover er der også den fordel i det, at du kan tilgå dine data, når det passer dig. Så hvis du arbejder bedst om natten, er alt, hvad du behøver af mails og kontaktoplysninger tilgængeligt, når du har brug for det.

Spar penge. Ved at vælge en Exchange server sparer du penge, fordi du slipper for at skulle investere i en server selv, hvilket tilmed også kræver tid og penge i form af opsætning og vedligeholdelse. I stedet kan et firma tager sig af alt det praktiske, mens du blot skal koncentrere dig om at lede din virksomhed og tjene penge. Dette bliver selvfølgelig gjort lidt nemmere, når alle dine kalender-aftaler og kontakter og så videre følger med dig rundt, hvor end du bevæger dig hen.

I forlængelse af at spare penge og tid, skal du heller ikke være bange for at dine data bliver væk, da der bliver taget backup af din data, så hvis der skulle opstå et problem med en server, så mister du ikke vigtig information, som er nødvendig i forbindelse med vigtige aftaler.

Sikkerhed. Når en del af dine vigtige informationer ligger på nettet, er det vigtigt at det er sikkert. Hvorfor det også er at firmaerne, som tilbyder Hosted Exchange sørger for at have det nyeste indenfor anti-virus programmer, samt programmer, der bekæmper spam i din mail-indbakke. Dine data holdes i sikkerheds og du undergår at miste dem til en ond hacker.

De ovenstående eksempler skulle gerne være med til at understrege fordelen i at gøre brug af Hosted Exchange, da det hermed er muligt at tilgå informationer uanset, hvor du befinder dig og uanset tidspunkt. Derudover bliver dine data også opbevaret sikkert og med fortrolighed. Hermed sparer du penge og tid, som kan bruges på andre og vigtigere ting.