Autoophugger

Skaf dig selv en større kundekreds

Er du autoophugger? Så har du garanteret et stort netværk af autoophuggere og mekanikere, som du gør god brug af, når du skal sælge de mange reservedele til biler, som du finder i dit arbejde. Men har du nogensinde tænkt på, at du faktisk godt kan udvide din kundekreds og skaffe dig selv endnu flere kunder, end du måske lige havde tænkt? Det kræver selvfølgelig ekstra arbejde og en god indsats, men du er i forvejen selvstændig erhvervsdrivende, så du kender nok godt til lange arbejdsdage og mange timers slid og slæb. Autoophuggererhvervet er et af de klassiske erhverv, der er meget praktisk og traditionelt – lidt ligesom frisører og bagerier. Man ved, at de er der, når man skal bruge dem, og der vil altid være brug for disse erhverv, der er ikke nogen til at overtage dem.

Men selvom autoophuggererhvervet er meget klassisk, betyder det ikke, at du ikke også har mulighed for at udvide din kundekreds og handel. Har du overvejet at lave en webshop til nogle af dine reservedele til biler? Det virker måske ikke som nogen åbenlys mulighed for dit erhverv, men det kan det godt være alligevel. Gennem dit arbejde samler du en masse forskellige reservedele, som du gerne vil sælge videre – mange af dem bliver købt direkte af mekanikere og kunder, der kommer og efterspørger dem. Men folk, der har nogle mere eksklusive eller sjældne biler, befinder sig måske i Vestjylland, mens du har den reservedel, de mangler, på Sjælland. Chancen for at I nogensinde finder hinanden, er ikke stor.

Men hvis du har et website, hvor du lægger den slags mere specielle reservedele til biler online, kan du måske tiltrække en helt anden kundegruppe end hidtil – og det kan der være et meget spændende marked for. Så hvis du har mod på sådan en lille udfordring, kan det tage din forretning til helt nye højder, og før du ved af det, har du folk, der ringer alle mulige steder fra, for at høre om du har en eller anden dims til en Porsche – og hvis du sørger for at have en masse forskellige reservedele til eksklusive biler, kan det hurtigt give dig en god forretning. Man kan sælge mange ting på internettet – bøger, film, telefoner, wellness, ja, ganske almindelige supermarkedsvarer sågar – så hvorfor ikke også reservedele til biler? Det er område, hvor der ikke er meget konkurrence på endnu – du kan starte den!

Du kan se mere på www.nap.dk