Kursus i stresshåndtering

Kursus i stresshåndtering

Stress kan være en svær ting at håndtere, hvilket dette kursus kan hjælpe dig med. Kurset i stresshåndtering giver dig værktøjer til, hvordan du bedst bevarer den mentale ro, og hvordan du får et større overskud i hverdagen uden stress. Kurset i stresshåndtering er med til at gøre dig bevidst om, hvilke stresssignaler, der er de farlige, og dermed hvilke signaler, du skal være opmærksom på. Kurset i stresshåndtering henvender sig både til personer, der allerede har stress men også til personer, der kan mærke, at de er tæt på at få det.

Kursus i kommunikation og samarbejde

Ønsker du at styrke jeres kommunikation og samarbejde i din virksomhed, så er det oplagt at tage et kursus hos denne virksomhed. De tilbyder et bredt udvalg af kurser i kommunikation og samarbejde. De har fx kurser i konflikthåndtering, samtaleteknik, assertiv kommunikation og mindfulness i arbejdslivet. Vi har i min virksomhed deltaget i flere af deres kurser i kommunikation og samarbejde, og alle kurserne har været meget givende.

Klik ind på virksomhedens hjemmeside og få flere informationer om deres kurser i stresshåndtering og kommunikation og samarbejde.