Konflikthåndtering

Kursus i personlig planlægning

Vil du gerne blive bedre til personlig planlægning? Så vil jeg gerne anbefale dig dette kursus. Kurset hedder personlig planlægning og effektiv tidsstyring, og det giver dig værktøjer til, hvordan du bliver bedre til at planlægge og styre din dag. Før jeg tog kurset, følte jeg altid, at jeg havde for lidt tid til alt det, som jeg skulle nå. Efter jeg tog dette kursus i personlig planlægning og effektiv tidsstyring blev det dog tydeligt for mig, at det bare var mig, der var dårlig til at planlægge min tid. Hvis du ønsker at få mere ro på din hverdag, vil jeg derfor gerne på det varmeste anbefale dig dette kursus.

Coaching i konflikthåndtering

Denne virksomhed tilbyder også coaching i konflikthåndtering. Har du svært ved at løse de konflikter, der opstår i din dagligdag? Så er coaching i konflikthåndtering måske noget for dig. Denne virksomhed hjælper dig med, hvordan du bedst tackler konflikter, og hvordan du får noget konstruktivt ud af dem. Jeg har selv oplevet virksomhedens coaching i konflikthåndtering, og jeg synes, at det var en rigtig god oplevelse.

Du kan få mere information omkring virksomhedens kursus i personlig planlægning og coaching i personlig planlægning på deres hjemmeside.