Dyreklinik Frederiksberg

Dyrlæge i København

Denne dyrlæge København er en dyreklinik, hvor der ikke bare er et stærkt og kompetent hold af dyrlæger, men hvor du også kan købe godt foder til dine kæledyr. Klinikken og butikken ligger på blågårdsgade, og er derfor nem at komme til uanset hvor i København du bor.

Dyrlægerne har flere års erfaring og er rigtig dygtige, så det er klart et sted, der kan anbefales, hvis du har et kæledyr, der skal have lavet en eller anden form for indgreb. Dyrlægerne på klinikken foretager alle typer operationer og også almindelige sundhedstjek. Du kan læse meget mere om denne dyrlæge København og hvor den ligger samt om det er en klink, der tilbyder behandling af netop din type kæledyr – læs meget mere her om denne dyrlæge København.

Kastration af kat

Er din hankat lidt for ejercentreret og afmærker territorier over det hele? Så overvej en kastration af kat. Der kan selvfølgelig være mange grunde til hvorfor, man ønsker sin kat kastreret, men du er i hvert fald i sikre og erfarne hænder hos denne dyrlæge. Så læs mere om behandlingen kastration af kat her.