Ticket to Heaven og Jeva

Ticket to Heaven er høj kvalitet

Skal dine børn have den højeste kvalitet, når det kommer til tøj og jakker, så er der ingen tvivl om Ticket to Heaven er vejen frem. Det er vigtigt at dine børn går i noget godt og behageligt tøj, for at de kan lege i frie rammer, uden at bliver forstyrret eller forhindret af noget forkert tøj.
Det er derfor vigtigt du sørger for at dine børn, går i det rigtige tøj der passer dem godt og ikke giver dem unødige forhindringer.

Ticket to Heaven laver flot tøj

En af de dygtige producenter af tøj til mindre børn er Ticket to Heaven, der laver utrolig flot tøj, som derfor henvender sig rigtig bredt. Samtidig har de alligevel formået at fastholde en forskel i deres udvalg, der gør både piger og drenge kan finde tøj, der passer til deres behov.
•    Ticket to Heaven laver flot tøj til drenge og piger
Et behov der for mange drenge og piger, ofte er knyttet til farverne røde og pink, eller grønne og blå for drengenes side.

 

Jeva høj kvalitets skoletasker

En af de klare kvalitetsstempler ved skoletasker fra Jeva, er at de er blevet testet af Forbrugerlaboratoriet. Det betyder at deres skoletasker er gennemtestet og i høj kvalitet, så det vil klart være en producent man bør overveje at benytte.
Således har de endda opnået det højeste gennemsnit af de testede tasker gennem flere år og det foran flere andre producenter.

 

Jeva med 50 års erfaring

Jeva har som virksomhed intet mindre end 50 års erfaringer, hvilket helt naturligt giver dem en stor viden og know how på området. De har således både fokus på at videreudvikle designs der matcher tidens trend og et sortiment der gør, at alle kan finde noget af interesse.
•    Jeva har stor erfaring
Deres store erfaring gør ligeledes at flere andre producenter skæver til deres skoletasker, fordi kvaliteten er i top og udviklet på en helt speciel måde, til glæde for børnene.