Website

Hvordan registrerer jeg mit nye domæne?

At foretage en domæne registrering er forholdvis simpelt og kan gøres hos langt de fleste hosting udbydere her i Danmark. En domæne registrering bør koste omkring 50,- DKK. Når du foretager en ny registrering af et domæne, vil du også have muligheden for at tilkøbe et webhotel. Webhotellet har den unikke funktion at hoste dit website. Du skal altså brug et webhotel for at holde domænet online, med det indhold som du ønsker.

Domæner bliver registreret og sendt videre til DK-Hostmaster som herefter foretager den endelige registrering og godkendelse af domænet og herefter placerer det i dit navn. Når domænet er registreret i dit navn er det synligt for alle at du ejer domænet. Såfremt du ikke ønsker dette synligt, skal du kontakte borgerservice og bede om data og adresse-beskyttelse. Når du har beskyttelsen kan du med fordel købe og registrere dit domæne, med skjult ejer information.

Domæner og webhoteller hænger sammen og går hånd i hånd. Du kan simpelthen ikke få et website til at fungere uden begge dele. I disse dage kan du drive et almindeligt website for omkring 250,- DKK pr. år. Hvilket man aldrig har set billigere.