Postmand Per

Legetøj der udvikler børnene

Det er vigtigt at børnene bliver forsynet med legetøj der kan være med til at udvikle deres evner på forskellige områder. Det kan både være deres motoriske og koordineringsmæssige evner, der eksempelvis gør dem i stand til at samle et puslespil. Der er mange forskellige former for legetøj, der hver især kan have en positiv indflydelse på børnenes evner og det er vigtigt at tænke over, når du skal udvælge legetøj til børn.

Udvælg det rette legetøj

Det kan naturligvis være svært at vide hvilket legetøj der er det rette for dine børn. Det er selvfølgelig vigtigt at barnet synes det er sjovt at lege med, det er forudsætningen for der overhovedet bliver leget med det.
•    Vælg det rigtige legetøj
Ikke desto mindre kan man blive klogere på børns behov og gode former for legetøj, ved at læse omkring emnet på internettet der er fyldt med gode råd og anbefalinger.

Postmand Per er underholdende

Hvis dine børn er vilde med Postmand Per er der gode muligheder for at have sjov med ham. Det kan de enten gøre ved at lege med det legetøj der er produceret med ham, eller ved at se de mange film, hvor han er i aktion og skal løse problemer i Grønnedal.

Postmand Per stammer fra England

På trods af mange børn nok føler at Postmand Per er en dansk ting, så stammer han faktisk fra England. Det var oprindeligt en engelsk serie, der blev introduceret helt tilbage i 1981, hvorefter den ligeledes er blevet udbredt i andre land, herunder Danmark.
•    Postmand Per startede i England i 1981
Efter vi har taget figuren til os i Danmark, er den blevet vist hyppigt på kanalen DR 1, ligesom filmene nu er blevet tilgengælige på DVD.  Dengang bestod serien af korte perioder på kun 15 minutter, ligesom man kender det i dag. Hvis du køber en sæson på DVD, vil der helt sikkert være flere timers underholdning, for dine mindste børn.