Pastelfarver

Pasteller

Pasteller kan have mange forskellige egenskaber. Det mærke denne webshop fører indeholder ingen tungmetaller såsom kobolt, bly eller kadmium. De indeholder kun de reneste pigmenter og kaolin, så her er kvaliteten i top. Denne professionelle kvalitet gør, at du nemmere kan producere de resultater, som du sigter efter. Du kan læse meget mere om deres pasteller på deres hjemmeside, hvor du kan se alle de fristende farver. Hvis du endnu ikke har prøvet, at arbejde med pasteller, så prøv det.

Winsor & Newton

Galeria er et mærke, som Winsor & Newton producerer. Her taler vi om Danmarks mest populære akrylmaling, som nok skal få dine kreative safter på gled. Og det med et udvalg på 60 forskellige farver, der nok skal dække dit behov. Disse lækre og silkeskinnende farver fås til en aldeles overkommelig pris. Så er det lige før, at du ikke kan lade være med, at købe flere af disse farver, end du i første omgang planlagde. Men det finder du ud af, når du besøger deres hjemmeside. Winsor & Newton er kvalitet.

Staffeli

Hvis udvalget er vigtigt og du skal bruge et staffeli – så finder du et suverænt udvalg i staffeli på denne hjemmeside. Du kan finde super professionelle staffeli ligesom hvis du er nybegynder og ikke ønsker at bruge en formue – så kan du også finde nogle af de absolut billigste staffeli på markedet her – Se udvalget inden for staffeli med egne egne online her!