Crosstrainer og Kettlebell

Alt fra Crosstrainer til Kettlebell

Søger du motionsudstyr i god kvalitet til attraktive priser? Vi har fundet en rigtig god e-shop for dig der søger alt  fra Kettlebell til Crosstrainer.

Der er tale om en velassorteret sortiment ligesom priserne er meget attraktive , er du på udkig efter Kettlebell eller Crosstrainer til dit hjemmemotionsrum, så finder du her det helt rigtige sortiment.

Kettelbells

Kettlebells er en Russisk opfindelse fra 1700 tallet. Den Røde Hær benyttede Kettlebell som en del af deres træningsprogram helt frem til det 20. århundrede. Kettlebells har haft en hvis udbredelse i Europa siden 1940 erne og fik en hvis udbredelse i USA i 60’erne, men har vundet stor udbredelse i 2001. Vil du prøve at træne med Kettlebells så køb din nye Kettlebell er online.

Crosstrainer

Crosstrainer er statisk maskine hvis formål er at simulere at man går op ad trapper. Det geniale ved en crosstrainer er at den ikke belaster knæ, led mv.. på samme måde som det naturligt ville gøre dersom man trænede på trapper. Crosstrainer blev opfundet af Larry D Miller og har vundet stor udbredelse siden den blev patenteret i 2004. Her kan du købe en crosstrainer.