Få en rustfri bordplade

Mange vælger at få en rustfri bordplade i deres køkken eller bryggers. Dette er nemt og konventionelt, da de ikke kræver vedligeholdelse, som en bordplade i for eksempel træ gør. I køkkener og bryggerser forekommer der selvsagt ofte vand. Det er ikke altid man lige finder anledning til at tørre dette vand op, hvilket din bordplade i træ ikke har særligt godt af. Derfor kan det være hensigtsmæssigt at få en rustfri bordplade, så du ikke skal tørre din egen dårlige samvittighed op.

Firmaer med specialisering udi dette, leverer og monterer oftest din rustfri bordplade. Der findes stålbordplader, som er fremstillet af 1,5 mm rustfrit børstet stål. Her er stålet ombukket med en træplade på undersiden. I samme ombæring skal det nævnes, at hjørnerne er slebet og svejsede, således at pladen optræder med en stålkant af æstetisk kvalitet. Sådanne bordplader fås både som glatte, eller med en såkaldt vulst som er bukket, der sikrer at vandet bliver på bordpladen.

Hvor meget koster en rustfri bordplade

Hvor meget en rustfri bordplade koster, afhænger af nogle forskellige ting. Dette kan for eksempel være hvor lang bordpladen skal være, hvor tyk den er, og om den skal være med eller uden vulst. Desuden kommer prisen også an på, om du skal have en ny vask underlimet i bordpladen. Hos de fleste firmaer kan man få et uforpligtende tilbud, så du på den måde kan sikre dig, at din bordplade kommer til at opfylde netop dine behov. Tilmed kan du vælge om du selv skal tegne den, eller om firmaet også skal stå for denne del.

En anden løsning kan også være at vælge en massiv rustfri stålbordplade. En sådan er utrolig flot og holdbar. Her kan du få bordplader som er varmebestandige, hvilket betyder, at du kan stille varme gryder direkte på bordpladen.