Nyt i tv

Hvordan bliver fremtidens tv-guide?

Der bliver gættede meget på hvordan fremtidens tv-guide bliver. Nogle af de ting der kunne være fantastisk var hvis man bare kunne snakke til sit tv og sige ”Tv-guide – Find dagens film frem til mig” Eller ”Tv-guide – vis mig sport lige nu!” og efterfølgende kom det så automatisk frem på din tv-skærm. Allerede nu findes der fjernsyn man kan snakke til og få dem til at udføre forskellige kommandoer. Så måske er vi slet ikke så langt fra at have en tv-guide vi kan tale til.

Skønt med en tv-guide til Netflix

Vi kommer nok også snart til at se at Netflix bliver en fast del af vores tv. Altså vi behøver ikke længer have et Apple TV eller streame fra en computer for at benytte os af Netflex. Det smarte kunne så være at der var en form for tv-guide knyttede til Netflix. Godt nok er der en søgefunktion i Netflix. Men den kunne sagtens være meget beder end det er tilfældet lige på nuværende tidspunkt. Her kunne det igen være smart hvis man bare skulle tale til sit tv og så kunne spørge ”Netflix søg i tv-guiden efter film med action” og efterfølgende kom der så en liste med de forskellige film op på dit tv.

Planlæg din tv-tid via en online tv-guide

I dag er mange af os vand til at streame film og tv-serier hvor vi l når vi vil. Det er en frihed som mange af os ikke har lyst til skulle undvære igen. Men selv om udvalget er stort hos de forskellige streaming tjenester som Netflix, HBO, TDC Play, Viaplay, m.m. er vi til tider stadigvæk nød til at sidde foran skærmen når de forskellige tv-kanaler viser specielle tv-programmer. Her ville det jo være skønt hvis man kunne sige til sin online tv-guide at den skulle optage den pågældende tv-udsendelse og lægge den op i ”sky” så man senere kunne streame den når man havde tid til at se tv-udsendelsen. Hvorvidt at alle disse drømme bliver til virkelighed kan kun fremtiden vise. Men vi har da lov at håbe.