Du er her: Forside Netbutikker Mad & drikke Håndlavet chokolade
Netbutikker

Håndlavet chokolade

Er du også chokolade entusiast, der ikke kan få chokolade af høj nok kvalitet? Her er en side, hvor du kan finde noget af det mest ekstravagante inden for chokolade, ikke alene til at købe, men også til selv at fremstille.

Her på siden vægtes chokolade af høj kvalitet, og det bliver bestilt hjem fra en chokolade fabrik i Belgien, hvor de har udviklet 22 aromaer inden for chokolade. Denne chokolade er altså med andre ord sirligt udvalgt blandt det bedste. Udover at være kvalitetsbevidst omkring udvælgelsen af chokolade, er alle delelementer, som fx marcipanen til den fyldte chokolade, også af den bedste råvarekvalitet, man kan finde.

Her udbydes som nævnt også kurser i fremstilling af chokolade. Her kan man enten tilmelde sig gruppearrangementer som polterabend eller virksomhedsarrangement, eller man kan vælge at deltage i et mini uddannelsesforløb i fremstilling af chokolade.

Hvad enten du blot skal have stillet din kræsne, søde tand med en smagseksplosion af chokolade af højeste kvalitet, eller du ønsker selv at producere chokolade, bør du kigge herind på siden og lade dig friste.