Du er her: Forside Hus og hjem Indretning Smedejernslåge

Smedejernslåger og skydeporte til den smarte indkørsel

En smedejernslåge og skydeporte kan være rigtig smarte elementer, når du skal lave en flot indkørsel. Det kan være du har en mindre gård foran huset, som du gerne vil have dækket og beskyttet med en smedejernslåge.

Eller det kan være du gerne vil afskærme for et areal, så det kræver kode eller godkendelse, før køretøjer kan køre ind på området. Der er ingen tvivl om at de to løsninger er meget forskellige.

Låger i smedejern vil kunne give hjemmet en flot front og endda med muligheden for at indbygge postkasse. Således at postmanden kan levere breve hertil og ikke bare trænge ind på området. Lågerne kan medføre en smule mere besvær end skydeportene, specielt hvis de ikke kan åbnes automatisk.

Det er nemlig fordelen ved skydeporte. De åbner når du ønsker det, så du ikke skal stige ud af bilen. Hvis man vælger at gå denne vej, vælger de fleste derfor at kombinere de to ting så hele arealet/ejendommen er dækket med smedejernslåger, mens der er skydeporte placeret, så trafikken nemt kan passere ind og ud.  Du bør altid tale med din udbyder om muligheder, så du får fundet den rigtige løsning, der matcher dine behov til funktion, udseende, pris og formål.